Момичета до 13 години стартираха с победи във финалите на шампионата край Варна

С две победи от по 2:0 днес малките казанлъшки "Рози" могат да отдъхнат преди утрешните двубои от финалния турнир на държавното първенство до 13-годишните в к.к. "Златни пясъци". Възпитаничките на Миглена Стрезова и Диян Боюклиев надделяха с 2:0 над съперничките си от "Етрополе", а след това повториха успеха си и над "Дунав" Русе. Мачовете в Група А, където се състезават казанлъчанки, утре продължават по обяд срещу тима на ЦПВК, а от 16:00 ч. ще изиграят още една среща с "Бдин Вида" Видин.

Участниците в групите ще играят всеки срещу всеки. Първите два отбора от всяка група ще се класират за така наречения суперфинал, в който участват шестте най-дори тима.

В турнира отново ще се играе по система всеки срещу всеки от 25 до 27 юни, като на базата на спечелените победи се излъчва и шампиона на България.

Треньорите на момичетата от "Казанлък" се надяват да продължат с победен ход и в останалите срещи от финалите, както и да намерят място в суперфинала, където ще се водят битки за медалите от първенството. Надъхани за победа, децата от школата на "Казанлък" намират време и да изпуснат парата след тежките мачове, наслаждавайки се на чудесните условия, при които отдъхват. Състезателките ни са настанени в луксозен хотел, близо до брега, разполагащ с прохладен басейн, в който момичетата заслужено отмарят, когато имат нужда именно от релакс, за да събират сили за нови победи. Успех на казанлъшките момичета и късмет!

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени