Празнични - да, но не и почивни дни за отбора на "Казанлък Волей-Багира"

Треньорите на женския тим на "Казанлък Волей-Багира" Диян Боюклиев и Миглена Стрезова не оставиха време за почивка на момичетата, въпреки празничния, почивен ден. Тренировките в зала бяха възобновени още в края на миналата седмица, ден след завръщането на отбора от лагера в Китен. В първите седмици тренираме навън, на стадион "Севтополис", във фитнеса, а тренировките са двуразови, коментира помощникът на Боюклиев Миглена Стрезова. Почиваме единствено в неделя, а днес по изключение момичетата получиха възможност да се освободят и за следобедните часове. Трябва да тренираме ударно, тъй като тимът на тези млади състезателки има нужда от още много работа, ако искаме да играем добре през сезона, коментираха от щаба на казанлъчанки.

Трудим се здраво, много се стараят момичетата. Колективът ни е хубав. Всяка една иска да докаже, че мястото й в тима е заслужено, коментира треньорката. Затова и се гордеем страшно много, че събрахме този колектив и смятаме, че с още повече работа момичетата ще бъдат подготвени да излязат за мачовете в залата, за да покажат най-доброто от себе си, допълва Стрезова.

По отношение на новите състезателки, които съставът ни привлече това лято - Екатерина Димитрова и Елина Сандолова, треньорите разказват, че двете момичета се успели да станат едно с отбора, чувстват се добре, а и съотборничките им вече ги приемат като неразделна част от тима. Колективът ни е страхотен, с такова настроение идват момичетата в залата, за да тренират, затова сме особено радостни, че успяхме да съхраним духа на този толкова млад и амбициозен тим, допълват от щаба.

Ето и съставът, с който "Казанлък Волей-Багира" започва участието си в новия шампионат тази есен:

Разпределителки:Пламена Кораменова,Иванина Радушева

Центрове: Екатерина Димитрова, Мария Кривошийска, Дариа Георгиева, Виктория Герджикова

Крайни нападатели: Елина Сандолова,Виктория Ветчакова, Анжела Симеонова, Мариела Салиева, Петя Лъвчиева, Ивета Михова

Либера: Елизабет Георгиева, Мая Димитрова, Мирела Илиева

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени