Анжела Симеонова е бронзова медалистка в конкурса за Мис Bgvolleyball.com

Красивата Анжела Симеонова е в ТОП 3 на Мис Bgvolleyball.com. Това е решил вотът на читателите на сайта след финалния етап на гласуването, който излъчи победителката в новия сезон на надпреварата. Тази година носителката е студентката от университета на Западна Вирджиния Ивана Тренчева. Изглежда, задокеанската подкрепа за нея е била далеч по-сериозна от вотът на феновете у нас. На второ място се класира състезателката  на Славия Лорина Стойчева, а  трета остана нашето момиче Анжела Симеонова. Подгласничките на новата Мис получиха своите подаръци - ръчно изработени бижута с национални мотиви от националния фен клуб.

Награждаването съвпадна със втория рожден ден на спортното списание СПРИНТ , като празникът в Образователно-спортен комплекс "Лозенец" стана повод за отличаването на победителите в традиционните конкурси за Мис и Мистър в осемте категории от 4 спорта в сайтовете на S Media AD – Bgvolleyball.com, Bgathletik.com, Bgbasket.com и Bgswim.com.

Конкурсите се радват на особено голям интерес не само в спортните среди, но и сред феновете, които избират победителите с пряко гласуване в интернет в няколко кръга.

Снимки:http://bgvolleyball.com/

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени