Полусезонът завърши - седми сме в подреждането

Девическите кадри "Казанлък Волей-Багира" не успяха да изиграят днес поредния си двубой, в който обикновено демонстрират характер и хъс, особено срещу отборите фаворите, какъвто е "Марица" Пловдив. Срещу шампионките, които пристигнаха в Казанлък с национални състезателки, младите ни кадри играха без нужното самочуствие, позволявайки на гостенките да спечелят първите си два гейма  с лекота при резултат 9:25. Едва в третата част съставът ни заигра с повече настроние, но маричанки бяха доминиращите на терена, като затвориха гейма при 15:25.

Тимът ни приключи участието си в есенния полусезон на предпоследното седмо място. В шампионата на жените "Казанлък Волей-Багира" участва със своите състезателки девойки младша и старша възраст. Да пожелаем на момичетата повече късмет в новия полусезон напролет, да са здрави и тренират здраво, за да се представят успешно и в НВЛ за жени.

Девойките ни няма да почиват преди празниците. След регионалния турнир за девойки старша възраст на регион "Странджа" от 15 до 17 декември в Казанлък, съставът на кадетките при клуба (девойки, родени през 2002/2003 година) се подготвя за участие в традиционния коледен турнир "Иван Николов" в София от 18 декември.

 

Снимки: Иван Бонев

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени