Надградиха ТОП 3 на прекадетките

След изключително оспорван финал състезателките на "Марица" успяха да обърнат мача и да грабнат титлата от волейболното първенство при прекадетките, побеждавайки в спора за първото място ВК "Левски" с 3:2 (13:25, 23:25, 25:23, 25:12, 15:8). Трети остана съставът на "Казанлък", а четвърти е столичният "Славия". Петото място в шампионата е за ЦСКА, следват: ЦПВК, "Велбъжд", "Пирин", "Бдин Вида", "Арда", "Дунав" и "Тони спорт".

След изиграването и на последния двубой в СК "Багира" бяха наградени носителите на златните, сребърните и бронзовите медали в първенството за тази възрастова група, както и отличените състезателки от отборите - участници. Наградите бяха връчени от президента на ВК "Казанлък"г-н Васил Аргиров, изпълнителния директор на клуба г-н Деко Григоров и волейболната националка Веселина Григорова.

Шест индивидуални отличия бяха раздадени на изявени състезателки, като в отбора на Казанлък останаха две от наградите. За най-добър централен блокировач на турнира бе избрана Ивайла Чавдарова, а най-добър изпълнител на начален удар е Симона Анастасова.

Победителките от "Марица" прибраха отличие за най-добър разпределител, в лицето на Маргарита Гунчева, а най-полезен състезател стана Ива Дудова. При "Левски" отиде наградата за най-добър нападател (за Рая Евлогиева) и за най-добро либеро.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени