Имаме своите амбиции

"Всяка година имаме амбиции и се надявам да ги постигнем и този път. Не мога да дам ясна прогноза, тъй като все още не знаем подробности за клубовете в женската надпревара, състезателките, които са привлекли и на какво ниво са в момента отборите". Така коментира очакванията на ръководството на клуба президентът на "Казанлък Волей-Багира" Васил Аргиров за новия състезателен сезон при жените.

"Ще ни е много трудно без Мария Кривошийска, която премина в белгийски клуб, но като цяло съставът ни се запази. Предстоят ни първенства за кадетки и прекадетки и се надявам да се класираме за финали, което е нашата цел, а и ще се борим за медали", допълва изпълнителният директор Деко Григоров.

Той благодари на Община Казанлък за подкрепата и доверието, както и обещаната награда за успехите - зимен лагер за състезателките ни от женския оброр, признание за постигнатото от Детско-юношеската школа и женското направление в годините. Своите коментари за постиженията на старшата възраст от финала на миналия сезон и предстоящите турнири направиха треньорите на гарнитурите ни Борислав Крачанов и Александър Стоянов, както и ключови състезателки в отбора на Казанлък.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени