Честита вицешампионска титла за "Казанлък Волей"!

Дойде време и за равносметката: Нашите момичета постигнаха исторически успех в дамския шампионат за сезон 2020/2021 година. Завършва една година на предизвикателство, възход, постоянство, много работа, кураж, хъс, талант и заслужен успех с място на финал! За нас е не само сбъдната мечта, а надежда и вяра в способностите на страхотния ни екип от невероятни състезателки, талантливи треньори - Борислав Крачанов, Александър Стоянов, Методи Маринов и хората, които направиха възможно спечелването на сребърните медали в шампионата -  президентът на клуба Васил Аргиров и изпълнителният директор Деко Григоров. 

Момичетата ни, повечето от които са част от девическите гарнитури на клуба и на които възлагаме надежди за шампионско злато, направиха изключително представяне в това първенство, запазиха до последно място в ТОП 3 и стигнаха до финал, на който ги очакваше най-достойният от всички - отборът на "Марица" Пловдив. С две от две победи, "маричанки" остават на върха във волейболната "Демакс лига", а сребърните медали печели отборът на Казанлък. Тимът ни записа исторически успех и взе първа вицешампионска титла от създаването си през 2021 година. Честити да са ни!

Благодарим на всички, които повярваха в нас - Община Казанлък, спонсорите, приятелите, феновете и хората на Казанлък. Тези медали са и за Вас!

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени