От Париж: "Успешен сезон и постигнете целите си!"

Една от емблематичните ни волейсъстезателки също потърси своя късмет и продължение на кариерата си в Европа: Елица Баракова.

Състезателката тогава на Волейболен клуб „Казанлък“ Елица Баракова бе Спортист Номер 1 на община Казанлък за 2017 година и една от най-красивите волейдами в местния елит. Винаги блага и позитивна, деликатна и усмихната Ели написа за клубния сайт от Франция:

"За втора година се състезавам за френското първенство. През новия сезон ще играя за CAJVB. Всички съотборнички са французойки, само треньорът е поляк. Изиграхме предната седмица един добър турнир и сега продължаваме с подготовката ни. Тренираме предимно в зала и почти всеки уикенд имаме тиймбилдинг. Тук съм, за да помогна на отбора и да постигнем максимално добър резултат. Също така се радвам, че имам възможността да живея в Париж и да усетя духа му.

На 3-ти идния месец е началото на Първенството тук. Успех на момичетата, ще стискам палци", допълни Ели от "сърцето на Стария континент".

 Волейболистката от школата на Казанлък Елица Баракова стана и трета в света с националния отбор на България за жени до 23 години.

 Елица е завършила и курсове за волейболни съдии, като е сертифициран рефер национална категория. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Красимир

 
 
Пожелавам на Казанлък успешен сезон и да постигнат целите си!

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени