Казанлъшки волейарбитър очаква светлите празници в прегръдките на "лъвица" от Стара Загора!

Нетърпелива за коледните празници е националната състезателка по волейбол Лора Китипова. "Златната лъвица" показа, че вече е украсила елхата в очакване на светлите християнски дни. 

Навсякъде е закичила коледни лампички, а под коледното дръвче е поставила джудже. Лора показа как се разхожда край красиво езеро, пълно с плуващи лебеди и гъски. 30-годишната чаровна старозагорка е плътно до своя приятел Генчо Василев от Казанлък.

Лора е голямата дъщеря на една от най-успешните треньори в казанлъшкия клуб-Лариса Китипова.

 
 
 
 
Китипова и волейболният рефер се сгодиха през миналата година и оттогава живеят заедно. С тях е и кучето им - английският булдог на име Грут. "Любовта е във въздуха. Коледа идва скоро, нямам търпение", признава Лора от далечния украински град Днипро. Там тя играе за местния отбор "Прометей", където треньор е бившият национален селекционер Иван Петков, а нейни съотборнички са българките Нася Димитрова и Жана Тодорова.

През тази година Китипова бе една от героините, които завоюваха за България титлата в европейската Златна лига по волейбол. "Лъвиците" спечелиха убедително и предварителната си група на европейското първенство със серия от победи, но изненадващо отстъпиха от Швеция на осминафинала. Все пак те единодушно бяха определени за най-големите красавици на спортния форум.

"България Днес"

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени