Към медалите без загубен гейм! Аплодисменти, момичета!

"3 от 3" победи грабнаха нашите момичета, водени от тандема Гунчев-Чилов, на допълнителния турнир за девойки до 18 години! С пълен актив от 9 точки в Пазарджик, сме сред най-добрите школи на финалната фаза!

  Клубовете, които завършиха на второ и трето място в четирите групи /от първия турнир/, бяха разпределени в две групи по 4 тима и играха по системата "всеки срещу всеки". По регламент за финалния турнир на топ 8 се класираха завършилите на първите две места. 

Група А се проведе в спортна зала "Хебър" в Пазарджик, а домакин бе местният едноименен отбор - Хебър. В тази група бе и ВК Казанлък, който мери сили с Хебър, ВК Звезди 94 (София) и ВК ЙЕБ Шумен 05.

 След  дебютния турнир-квалификация за девойки до 18 гидини в зала "Багира"/Казанлък/, нашите момичета "разгромиха" с по 3:0 всички тимове в групата ни без загубен гейм! След успеха в Пазарджик сме и на финал, вероятно след седмица!

"Важни и ценни мачове, за да израстнат децата като личности, като лидери. Първият турнир в Казанлък едва с три срещи не успяхме да се обиграем , да постигнем своето. Добре, че бе допълнителният турнир в Пазарджик, за да изиграем още три успешни срещи. Играхме много силно, с желание и себераздаване. Доволен ,съм от концентрацията и от това,че сме на финал!", коментира старши-треньорът Стоян Гунчев от Пазарджик.

 

СНИМКИ:ГЕРИ ДИМИТРОВА

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени