Японци станаха приятели на волейболния ни клуб

11.09.2017

Делегация от японския град Мунаката посети Спортния комплекс "Багира", в който тренират възпитаничките на казанлъшката волейболна школа.  Градовете Казанлък и Мунаката се радват на дълготрайни приятелски отношения, поддържат непрекъснат обмен помежду си. Представители на японската община посещават града за празничните събития, по покана на местната власт и приятели от града на розите.

Гостите от далечната страна поддържат връзка и с шефовете на волейболния клуб от Казанлък - президентът Васил Аргиров и изпълнителния директор Деко Григоров, като приятелството им датира от няколко години.

При посещението си в Спортния комплекс"Багира" японците са останали впечатлени от условията, в които тренират децата от Казанлък. Отправена е и покана към домакините за визита в Мунаката, в най-близко време, като освен ръководството на клуба, възможност да пътуват ще получат и малките волейболни надежди на Казанлък.

За спомен от посещението си в Спортния комплекс "Багира" от волейболния клуб подариха на гостите си от Мунаката шалчета с емблемата на клуба и календари. Изпълнителният директор Деко Григоров и момичетата се снимаха с представители на японската делегация, за да запеметят ползотворната среща.

 

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени