Петър Дочев преди дербито с „Марица днес: Искам пълно себераздаване и качествен волейбол

22.11.2013

Пълно себераздаване на всяка една от волейболистките на „Казанлък Волей – Багира“ и пределна мобилизация иска от своя отбор, старши треньорът на „розите” Петър Дочев за днешното дерби срещу „Марица”.
Двубоят е от 6-тия шампионатен кръг на Националната волейболна лига при жените и започва довечера в 18 часа в спортна зала „Багира” в Казанлък. 

„Цяла седмица се готвихме целенасочено за мача срещу „Марица“, нашата нагласа е за изключително тежък двубой. С оглед на резултатите, които показват досега момичетата от „Марица“ и самият факт, че пловдивчанки имат само победи и не са допускали досега загуба в шампионата, говори, че именно те са най-добрият отбор в България в момента. Надявам се нашите момичета да покажат резултатна игра и много важно – красив и качествен волейбол, което е много важно както за мен, така и за нашите верни фенове, които винаги са ни подкрепяли, дори и когато имаме трудности”, коментира старши треньорът на „розите“ Петър Дочев.
41-годишният наставник призна, че мотивацията в отбора му е голяма и много разчита на темпераментната казанлъшка публика да се превърне в допълнителния коз за неговия отбор.
„Разчитаме много на подкрепата на нашите фенове, надявам се този мач с „Марица“ да се превърне в истински празник в Казанлък“, допълни той.
Елитни рефери от национална категория ще бъдат съдии на завързания мач между „Казанлък Волей – Багира“ и „Марица“ днес. Съдийската комисия на БФВ изпрати двамата авторитетни столични арбитри Борислав Поборников и Милена Лазарова да ръководят дерби-мача днес.
 
Двубоят между „Казанлък Волей – Багира“ и „Марица“ довечера е от 18 часа в спортна зала „Багира” в Казанлък, която се очаква да се пука отново по шевовете от публика.

Срещата е и ще бъде предавана онлайн в клубния сайт на „розите” - www.kazanlakvolley.com .

Прякото излъчване ще започне от 18 часа директно от спортна зала „Багира”.

Гледайте мача на живо: http://www.kazanlakvolley.com 

Снимки от срещата

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени