Девойките ни с контроли срещу Румъния и Гърция преди евроквалификацията

10.04.2019

Националният отбор по волейбол на България за девойки под 16 години, който е на подготовка в СК "Багира" в Казанлък ще изиграе поредица от контролни срещи с Румъния и Гърция преди квалификацията за Европейското първенство 2019. Проверките ще бъдат идната седмица в Стара Загора.

Най-младите ни националки водят интензивна подготовка за предстоящото си участие в група Е от евроквалификациите, която е от 25 до 27 април в старозагорската зала „Иван Вазов“. Треньори на момичетата са Теодора Бечева и наставникът в школата на "Казанлък Волей-Багира" Диян Боюклиев. В състава от 17 национални състезателки са трите представителки на ВК „Казанлък“ – Ивайла Чавдарова, Виолета Бъчварова и Виктория Иванова.

Първият съперник за проверките по време на подготовката е Румъния, която също е домакин на група С от евроквалификациите в град Плоещ.

България и Румъния ще изиграят три приятелски мача, съответно на 17, 18 и 19 април. Веднага след това пристига тимът на Гърция, която пък участва в група А от евроквалификациите в град Уб в Сърбия. С гъркините младите ни националки ще имат проверки на 21 и 22 април.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени