"Казанлък" е на полуфинал!

28.06.2019

Като победител в група А завърши участието на ВК „Казанлък“ в мачовете преди полуфиналните мачове в събота от държавното първенство за прекадетки, които ще се играят в Казанлък. Пета победа, четвърта поред с резултат 2:0 (25:18, 25:16) над състава на „Славия“ днес, изстреля отбора на „Казанлък“ на първото място в групата, според което на полуфинала в събота съставът ни ще срещне тима на „Левски“, който е втори в група Б, оглавена от „Марица“ Пловдив.

Така, напред към следващата фаза от състезанието, след края на груповата фаза, продължиха 4 отбора, които ще спорят за разпределение на медалите от първенството – „Казанлък“, „Славия“ София, „Марица“ Пловдив и „Левски“ София.

Първият от двубоите в събота е от 15:00 часа – „Марица“ – „Славия“, а „Казанлък“ и „Левски“ ще играят от 17:00 ч. И двете срещи ще се играят в зала „Багира“. Входът за зрителите е свободен.

„Никога до сега спортната зала не е била толкова пълна, при това горещо време и въпреки, че състезанието тече през работните дни. Благодарение и на подкрепата на публиката момичетата ни играят с такова настървение“, коментира треньорката на казанлъшките момичета Миглена Стрезова. „Аз съм възхитена от нашите деца, те играят волейбол. Ще бъде едно истинско удоволствие за нас да завършим сезона със златни медали“, допълва наставничката на младите ни състезателки.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени