Националният отбор до 18 години пристига на подготовка в Казанлък

02.08.2019

Стоян Гунчев и момичетата от националния отбор на България по волейбол U18 започват от Казанлък и зала "Багира" своята подготовка за предстоящата в Босна и Херцeговина балканиада през август. От вчера Гунчев е начало на националната гарнитура след решение на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол. В отбора на България е волейболистката на казанлъшкия тим Селин Салим, която тези дни се завърна от участие в Младежкия олимпийски фестивал в Баку. Заедно с енергичната Алекс Колева от "Казанлък Волей-Багира" сутрин ще се подготвят за физика и кондиция, а след обяда в комплекс "Багира" ще тренират с топка.

Опитният специалист бе начело на селекцията за момичета, родени през 2002 и 2003 г., която се класира на трето място през 2016 г. и на четвърто място през 2017 г. на европейските първенства за тази възраст.

Гунчев ще води националките и на Световното първенство за девойки до 18 г. в Египет от 5 до 14 септември. Досега начело на отбора бе Димо Тонев.

Националният отбор ще води подготовка в Казанлък от утре до 19 август. В щаба на Гунчев е опитната националка, волейболистката на "Казанлък" Веселина Григорова.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени