Кристина Йорданова: Благодаря за получения шанс!

07.11.2019

Младата националка Кристина Йорданова, която е част от женския отбор на ВК "Казанлък", ще играе на поста диагонал в отсъствието на Веселина Аршинкова, която през този сезон ще се състезава в Швейцария.  "Много се радвам за тази възможност, ще се постарая да зaместя Веси, доколкото мога. Тя е добър състезател и много ще липсва на отбора, но ще се справя", коментира последните промени в отбора Кристина.

"Излизаме всеки мач за победа, надявам се да изиграем един много добър и успешен сезон. Ние има доста мачове тук, публиката ни подкрепя, както казват вкъщи и стените помагат, така че се надявам само на победи", споделя националката.

"До днес Криси трупаше опит сред нас, но показа, че за два месеца тренировки има страхотен възход в нея. Сигурен съм, че мястото й е в националния отбор за момичетата до 20 години, с това което показва като ниво", казва изп. директор на клуба Деко Григоров.

Кристина ще има своя следващ шанс да помогне на отбора в мача срещу "Славия" още тази неделя. Двубоят е в Казанлък, зала "Багира", от 18.00 часа.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени