Капитанката:"Винаги сме надъхани за победи!"

13.11.2020

"Казанлък Волей-Багира" взе втората си победа в шампионата при жените след категорично надиграване с 3:1 (25:21, 25:16, 23:25, 25:15) при гостуването на ЦСКА в зала "Багира". Момичетата на Борислав Крачанов стартираха с успех в дамската Демакс лига и 3:0 в първия кръг, когато срещнаха състава на "Славия" като гост и бяха безапелационни. 

На 13 ноември състезателките ни показаха класа и сразиха противника за близо час и половина игра. "Армейките" затрудниха състава ни единствено в третата част, но след това момичетата ни показаха воля и приключиха мача удовлетворени. Зарадваха и феновете, които наблюдаваха двубоя на живо в платформата ни. Гледаме окуражително напред към следващия противник - варненския "Перун", на когото казанлъчанки гостуват в събота.

178-та посрещачка и капитан Криси Йорданова бе доволна и усмихната след петъчната победа: "Не бе никак лесен мачът, знаехме го от началото...Третият гейм бе слаб за нас, отбелязах доста точки след начален удар, за което работя в тренировките. Играем мач за мач, целта ни е да побеждаваме надъхани и нахъсани всеки двубой!".

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени