Васил Аргиров: Не оставихме ЦСКА да играе

05.04.2021

Президентът на Волейболен клуб "Казанлък" Васил Аргиров поздрави момичетата от женския ни отбор за убедителната победа над ЦСКА във втория полуфинален плейоф, която даде възможност пред състава ни да си спечели място на финала. "

"И двата отбора са равностойни, получи се много хубав мач, сега и в София, където за съжаление загубихме. Днес обаче бихме убедително, не оставихме ЦСКА да играе. Изиграхме си нашата игра, с настроение, визия, хъс и много сила. Предстои ни последна среща срещу ЦСКА. Цяла година чакахме този мач. Надявам се да го спечелим, за да докажем, че сме заслужавали второто място", коментира Аргиров.

Старши-треньорът Борислав Крачанов отличи представянето на момичетата като най-добрата им игра през целия сезон. "Излязохме много концентрирани и мачът имаше щастлив изход за нас. Надявам се на 7-ми да покажем отново желание за борба, да повторим същата игра от днес", сподели наставникът.  

"Срещу такъв отбор трябва да се играе с желание. За да отидем на финал ни е нужен същия хъс", коментира диагоналът Селин Салим.

И капитанката Кристина Йорданова бе категорична: "Отборът ни беше нахъсан и играхме с много емоция през целия мач. Ще се борим за победа".

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени