И Екатерина в "ТОП 5" на Франция!

03.05.2021

Екатерина Димитрова след като бе една от лидерките в Казанлък и зала "Багира", акостира във френския волейелит. Ето и първите нейни думи за финалите във Франция, и играта й там за клубния ни сайт:

„Добро представяне и малшанс за мен в последната, и най-важна част от първенството. Решението ми да остана в този отбор за втора година се дължи на това, че се „качихме“ в „елита на Франция“. Там успяхме да извоюваме средна позиция (5то място), което за този малък град и отбор е едно добро представяне. След мачовете от Playdown, където срещаме доста равностойни противници и е много трудно.

Моето представяне вървеше добре, докато преди повече от 10 дни и преди втория мач от финалната фаза, получих сериозна контузия на коляното:скъсани кръстни връзки, предстоят още изследвания и операция в петък. 

Тази контузия ще се отрази на отбора, защото сме в малък състав, но все пак се надявам това да не повлияе на играта на момичета, да „стиснат зъби“ и да оправдаят очакванията на тима. Амбициите на отбора са запазване на мястото си във Втора дивизия. Искам да поздравя момичетата и щаба от Казанлък за тяхното много добро представяне и сребърни медали. С пожелание да бъдат здрави,упорити и борбени.Честити пролетни празници!“, завърши харизматичната и енергична Екатерина...

Кате, бъди здрава и скорошно възстановяване!

Обичаме те и те прегръщаме силно!

 

Снимки от срещата

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени