"Доволен съм, има какво още да се желае"

21.09.2021

След над месец подготовка и повече от месец преди мачовете в елита, старши-треньорът Атанас Петров коментира за клубния сайт:

"От стараниято и желанието съм доволен. Момичетата показаха потенциала си, желанието им да се докажат е похвално.Имаме още доста работа. Градихме и продължаваме в посока за издръжливост, максимална сила и динамика. Сега е важна физическата подготовка, важното е ,че сме здрави и няма контузии. Планирам 2-3 контроли, възможно е да ни гостува и "Динамо"/Букурещ/ за проверка. През октомври ще наблегнем и на тактиката, и на играта с топка. В контрола срещнахме  националките до 18 години в зала"Багира", коментира старши-треньорът Атанас Петров / на снимката/.

Казанлъшкият представителен женски волейтим продължава двуразовите си занимания в града ни. Спортен комплекс "Багира" със своята зала, фитнес и възстановителен център, стадион "Севтополис" и игрището за плажен волейбол до град Крън са местата за есенната подготовка на вицешампионките. 

За шампионата, който вероятно в същия формат ще стартира след средата на октомври, се подготвят състезателките ни, които наблягат на физическата си подготовка. Треньорският щаб е подготвил прецизен план за упражнения и бягане в зала, на трева и на пясък, след паузата за някои от близо над 3 месеца без волейбол.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени