Още контроли за жените

28.09.2021

Представителният тим на "Казанлък Волей-Багира" изигра две полезни контроли преди старта на сезона срещу отбора на ДКС "Варна". Волейболистките на Стоян Гунчев надделяха над вицешампионките съответно с 3:1 и 3:2 гейма. Втората среща бе доста оспорвана, като момичетата на "Казанлък" поведоха с 2:0 гейма, но състезателките на ДКС успяха да обърнат мача.

Съставът ни вече премери сили и с националния отбор на България U18, който проведе тук своята подготовка преди Световното първенство за тази възраст в Мексико. 

Шампионатът при дамите ще започне в последната седмица на октомври (29/30 октомври) 2021 г. и в него ще се включат същите осем отбора, които участваха и през миналия сезон.

Едновременно с това, волейболистките на Казанлък се готвят за дебют в третия по сила европейски турнир – за Купата на претендентите. Евроучастието е историческо за нашия клуб след среброто тази година в България. Надпреварата в 1/16-финалите започва в периода 16-18 ноември, като Казанлък е домакин на първата среща срещу словашкия  „УКФ Нитра“. Вторият двубой е на 23-25 ноември.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени