Първа победа в контролите!

11.10.2021

Казанлъшкият представителен волейтим при дамите записа първа победа в проверките. Момичетата на Атанас Петров в София надделяха над домакините от ЦСКА с 3:1.

" Имайки предвид,че имаме нужда от игрови минути гостувахме на бронзовите медалистки в столицата. В първия ден загубихме с 2:3, а на следващия ден победихме. Игрово трябва да "изчистим" непредизвиканите грешки в мачовете, това са полезни приятелски срещи , след които правим анализ и корекции. Работим с школата и девойките обиграни през годините в Казанлък. Продължаваме с мачовете преди шампионата като ще ни гостува "Берое"/Стара Загора/ и "Славия"/София/, а ние вероятно ще пътуваме за Пловдив за среща с шампионките от "Марица", коментира "старшията" на тима Наско Петров.

Имайки предвид,че мачовете още не са уточнени като дати и часове, както и пандемичните условия: публика няма да се допуска до залата!

Служебният здравен министър д-р Стойчо Кацаров обяви, че е забранено присъствието на публика на спортни събития и тренировки на закрито.

„Провеждането на спортни състезания с професионален характер на закрито се допуска само без публика. Провеждането на спортни състезания с професионален характер на открито се допуска с публика при не повече от 30% от капацитета на спортния стадион, зала и др. само на седящи места и заемане на всяка трета седалка, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 метра и носене на защитни маски за лица от посетителите“, се съобщава в заповедта.

Заповедта ще е за периода 7 септември – 30 октомври, което означава, че новият сезон във волейболните първенства у нас ще започне без публика.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени