Класически и "чисти 4 победи" с по 3:0 във всичките 4 мача!

28.11.2021

Казанлъчанки безапелационно спечелиха регионалния турнир в Харманли за прекадетки. Съперничките ни : ВК "Сливен волей", ВК "Яворов" /Чирпан/, ВК "Странджа" /Средец/ и домакините от ВК "Хеброс" бяха буквално "отнесени" от волейболната ни генерация девойки с по 3:0. 

"Ние най-вероятно ще сме първи като тим с четири победи с по 3:0", коментира треньорът им Методи Маринов. "Следва още един турнир: финален (финална шестица), за региона да се определят първите 4 отбора. Мястото и датата на турнира ще се разбере през новата година и ще се съобразяваме с епидемичната обстановка. Искам да отлича всичките ни прекадетки за концентрацията и добрата игра: София Янкулова, Полина Димитрова, Радина Димитрова, Венеса Таралежкова, Йоана Иванова, Никол Калайджиева, Деница Костадинова, Габриела Найденова, Никол Окоро, Никол Кандахерова, Катрин Иванова и Мадлен Митева. Поздравявам ги за старанието на тренировките и отборния дух и хъс за игра.

Турнирът беше доста слаб, отборите не бяха на нашето ниво. Но все пак има какво още да си вземем като поуки от изиграните мачове. Единствено отборът на "Берое"/Стара Загора/ е равностоен съперник. Очаквам по-силни мачове в следващите фази от първенството, за да израстнем още и видим къде имаме да работим и да развиваме елементите от волейболната игра", коментира Маринов след "4 от 4" в Харманли.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени