Клубът ни и волейквартет с шанс за успех в класацията на спортен Казанлък!

04.01.2022

Церемонията по награждаване на  "Спортист на годината Казанлък'21" ще бъде отново на закрито, а мястото е местен ресторант на 13 януари.

Начело на Комисията по избор на Спортист на Казанлък за 2021 година е сребърният медалист от параолимпиадата в Токио Ружди Ружди. В комисията участва и още един от спортните личности на града на розите – реферът Атанас Върбанов, най-младият от съдиите на Евроволей 2021 г., както и гордостта на Казанлък в леката атлетика – Петя Пендарева. Останалите членове са Зам.-кметът Ахмед Мехмед, председателят на Комисията по образование, младежки дейности и спорт Теодора Иванова, Омбудсманът Гинка Щерева, учителят по ФВС Милен Христов, журналистите Иван Бонев, Марияна Ганева и Желязко Динев.

16 са номинациите за Спортист на годината от 10 клуба, развиващи дейност на територията на общината. При по-малките – 20 деца, юноши и девойки ще спорят за разпределението на отличията тази година за „Млад Спортист на 2021 година“. Нашият волейболен клуб “Казанлък“, „Аргус ММА“, КЕС „Селт“ и КК „Лястовица“ влизат в спор за „Отбор на годината“.

При волейболът това вече е традиция над 15 години, а "четворката" Кристина Йорданова-капитан, Селин Салим и Ивайла Чавдарова, Симона Анастасова са в конкуренция за двете класации в Общината.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени