"Кой сега е номер ЕДНО?!"-ТИМЪТ НИ ПРИ ДАМИТЕ ОТНОВО ЛИДЕР НА КАЗАНЛЪК!!!

13.01.2022

Церемонията по награждаване на  "Спортист на годината Казанлък'21" беше отново на закрито, а мястото бе местен ресторант.

Начело на Комисията по избор на Спортист на Казанлък за 2021 година бе сребърният медалист от параолимпиадата в Токио Ружди Ружди. В комисията участва и още един от спортните личности на града на розите – реферът Атанас Върбанов, най-младият от съдиите на Евроволей 2021 г., както и гордостта на Казанлък в леката атлетика – Петя Пендарева. Останалите членове са Зам.-кметът Ахмед Мехмед, председателят на Комисията по образование, младежки дейности и спорт Теодора Иванова, Омбудсманът Гинка Щерева, учителят по ФВС Милен Христов, журналистите Иван Бонев, Марияна Ганева и Желязко Динев.

16 бяха номинациите за Спортист на годината от 10 клуба, развиващи дейност на територията на общината. При по-малките – 20 деца, юноши и девойки спориха за разпределението на отличията тази година за „Млад Спортист на 2021 година“.

Нашият волейболен клуб “Казанлък"-жени спечели безапелационно приза "Отбор на 2021 година на Община Казанлък"!!!

При волейболът това вече е традиция над 15 години, а "четворката" Кристина Йорданова-капитан, Селин Салим и Ивайла Чавдарова, Симона Анастасова бяха в конкуренция за двете класации в Общината.

Видео

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени