Стани част от нас! Деца от 2 и 3 клас, заповядайте в спортна зала "Багира"!

15.09.2022

ВК „Казанлък” е сдружение с нестопанска цел, създадено през 2005 год.,  с цел осъществяване на обществено полезна дейност в полза на обществото и по специално на децата от гр. Казанлък. Идеята за създаването му и да бъдат привлечени повече деца към спорта, да се ангажира максимално тяхното свободно време, да се изградят у тях спортни навици и постоянство, да се отклонят от пороците на днешния ден – цигари, наркотици и застоял живот. ВК Казанлък  е вписан в Регистъра на лицензираните спортни федерации и спортните клубове – техни членове по чл.9, ал.1, т.1 от ЗФВС с регистрационен № 159-040 от 20.02.2020г., като член на Българска федерация по волейбол.

Клубът е статут – аматьори и от 2016 год. работи основно в женско направление, а през 2013 год. с много желание, амбиции и ентусиазъм беше създаден представителен отбор -Жени.

Във волейболен клуб тренират, както деца от гр. Казанлък, така и момичета от различни градове на България. За тях се полагат всички необходими грижи за тяхното спокойно и здравословно пребиваване в клуба. За тях сме осигурили квартири- общежитие с всички удобства и спазване на строга дисциплина и сигурност,  две хранения на ден / обяд и вечеря/, медицински грижи, застраховки. За учащите се ангажираме с настаняване в едни от най-добрите училища в гр. Казанлък.

   През всички години от създаването на клуба до момента ВК Казанлък се доказа, като един от водещите волейболни клубове в България. За това говорят добрите спортни постижения и класиране в Държавните първенства на БФ Волейбол.

С гордост можем да заявим, че от нашия клуб са израснали много национални състезателки, взели участие с националните отбори в редица международни турнири – Балкански първенства, Европейски турнири и Световно първенство. Нашите състезателки са получили и немалко индивидуални награди на национално ниво.

Имахме удоволствието да работим с едни от най-добрите треньори във волейбола.

Школите на ВК „Казанлък“ работят  успешно и постигат добри резултати  благодарение на добрите условия, предоставени от спортната зала на  Спортен комплекс „Багира“, гр. Казанлък, която е собственост на Президента на клуба и Управител на „Багира“ ООД,  г-н Васил Аргиров – основен спонсор на ВК.  Залата е оборудвана със специална настилка за волейбол- Терафлекс и е лицензирана към БФВ.   

Клубът работи с всички възрастови групи, като всяка година се стараем да привличаме все повече нови деца да се обучават и усъвършенстват волейболната игра.

Всеки делничен ден до 18 часа Ви очакваме в спортен комплекс "Багира" Казанлък!

Деца от 2 и 3 клас, станете част от отбора!

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени