Децата ни с дебют за сезона в казанлъшката зала

05.11.2023

               Започна първенството на девойките до 18 години за  „Казанлък Волей“. Двубоят в домакинската спортна зала „Багира“ бе пред много публика независимо от загубата с 1:3. В първия кръг на първенството на БФВ за регион „Странджа“ срещнахме ямболския "Тунджа". Младият ни състав, който е с години по-малък от своите съперници в тази възрастова група, бе воден от Васил Чилов . Помощник-треньор на момичетата е Методи Маринов. 20 от състезателките на Казанлък получиха картотека за първия мач.

"Независимо от резултата съм доволен от показаното на терена. Изправихме се срещу състезателки които са с 3-4 и дори 5 години по-големи и играхме като "равен с равен", като само психологическата бариера ни попречи да постигнем повече в мача. Смятам, че извлякохме ценен опит, който в комбинация с упоритостта, която показват момичетата по време на тренировка, ще е ключ към към бъдещите успехи!", коментира "старшията" Васко Чилов.

На 12 ноември от 14 часа, в неделния ден приемаме в Казанлък "Дея Спорт". Бургаският тим отново ще гостувам в зала "Багира".

Снимки от срещата

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени