ПЪРВО ГОСТУВАНЕ И ПЪРВА ПОБЕДА ЗА ДЕЦАТА НА КАЗАНЛЪК!

19.11.2023

 Победа в първенството на девойките U20 извоюва „Казанлък Волей“ при гостуването си в Сливен на местния тим. Двубоят от третия  кръг на първенството на БФВ за регион „Странджа“ бе в сливенската зала "Асеновец". Младият ни състав, който е с години по-малък от своите съперници в тази възрастова група, бе воден отново от Васил Чилов. Помощник-треньор на момичетата е Методи Маринов, а неотлъчно до децата на школата ни отново бе председателят на УС-Милен Бъчваров.

"Много добър мач на децата от клуба, вече играхме "по-събрано", с концентрация и мотивация. Въпреки липсата на основни състезателки категорично победихме с 3:0 в първото ни гостуване за сезона и за новото ръководство. Достойно представяне на децата", коментира от "Града на 100-те войводи" Милен Бъчваров.

"Доволен съм, въпреки болните и контузени състезателки, играхме добре и на ниво. Трудно ни е, но имаме много работа. Вярвам в децата, които играят с много желание и емоция. Играха 12-ет волейболистки /от 14-ет в зала "Асеновец"/, които в тежките и равностойни моменти запазиха самообладание. След силна игра в двете части и победа с 25:20 и 25:18, последната част от 19:22 победихме с 25:22, и крайното 3:0", коментира "старшията" Васил Чилов.

На 26 ноември приемаме в дербито на Областта "Берое"/Стара Загора/ в неделния ден от 14 часа в зала "Багира"/Казанлък/.

Коментари

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени