Презентационен уеб сайт от Valival

Изработка на презентационен уеб сайтНие от волейболен клуб "Казанлък Волей - Багира" доверихме изработката на нашия презентационен уеб сайт Kazanlakvolley.com на опитните специалисти от студио за уеб дизайн Valival.

 

Волейболен клуб "Казанлък" е сдружение с нестопанска цел, което има една единствена цел - да привлече повече деца и младежи към спорта. В клуба се обучават над 160 деца на различни възрасти, които са разпределени в осем на брой категории - момичета и момчета. За да привлечем вниманието на децата и подрастващите младежи решихме, че ни трябва презантационен уеб сайт, който да представи пред широката интернет аудитория нашите цели.

 

Имахме ясна представа как точно да изглежда нашия уеб сайт Kazanlakvolley.com и какви

материали да бъдат представени в него, но трябваше някой да го реализира. Тази работа

доверихме на професионалистите от Valival. Благодарение на тяхното внимание към всеки детайл и висок професионализъм ние получихме един отличен сайт, в който всеки фен на волейбола ще открие по нещо интересно.

 

В Kazanlakvolley.com всички фенове на волейболен клуб "Казанлък Волей - Багира" ще открият снимки, видео, статистики за всички минали и предстоящите мачове, както и коментари от специалисти. Също така в нашия уеб сайт е интегрирана и система за Livescore, благодарение на която в реално време могат да се проследяват резултати. В различните секции на сайта подробно е представена историята на клуба, ръководството, треньорите, състава на отбора, школите, наградите и отличнията ни.

 

От наше име и от името на феновете ни благодарим за отлично свършената работа на екипа

професионалисти от студио за уеб дизайн Valival. За да се свържете с тях посетете уеб сайт им – valival.bg

© KAZANLAKVOLLEY.COM - Всички права запазени